2 underbara år.



2 år idag. 2 underbara år med min älskade M. Det har firats hela dagen, med mys, andra avenyn och tre-rätters. Jag har blivit lovad massage ikväll me, ska bli riktigt skönt :) M är för bra för att vara sann, jag kan faktiskt inte förstå att han är min. Bara min. Han är det bästa som hänt mig och det här är bara början på vår saga. Vi har varit med om mycket och jag är glad att det är just M som varit med och stöttat och hållt min hand på vägen. Jag är fortfarande lika kär i honom som jag va när vi träffades. Fan vad glad och lycklig jag är. Jag älskar dig, M, mer och mer för varje dag som går <3

Hemligt.

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att kunna se det måste du ange ditt lösenord och användarnamn.
Saknar du inloggningsuppgifter? Maila mig på [email protected]

Sanna Nielsen.

I never realised it could make me cry, to hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad, but everything without you seems to make me sad
I thought we were good we were meant to be, the way it turned out is still a mystery
No I can't even read the news today, reminds me of yesterday...


Vips så va det måndag igen.

Ojsan, nu va det visst måndag igen! Helgen bara skenade iväg.. Fredagen började hur segt som helst, såg inte alls fram emot att vara ensam hemma heeela dagen. (M skulle ut med jobbet). Sen bar det av mot julmarknad på Kalmar slott och på kvällen blev det en spontan utgång för min del. I lördags blev vi hembjudna på riktigt god mat hos min pappa och hans tjej. Det va himla trevligt!:) Igår va det första advent och det firades med att griljera julskinka, tända första ljuset i adventsljusstaken, julmusik, baka ett pepparkakshus, gå på julskyltning här på köpingen och bjuda Ms föräldrar på lite kaffe. Mys kan man säga!:D  Idag hoppas jag verkligen på att mina julgardiner jag beställde kommer hem hit. Herregud, första advent och sommargardiner.. det går verkligen inte ihop.

Tillbaka på banan.

Det blev aldrig av att jagg skrev lite senare igår. Kom hem för himla sent, då vare bara in med ugnspannkaka i ugnen, sen tvätta det sista och så rakt ner i soffan. Det va ju finalen på Bonde söker fru igår me, lyckorus! Men aja, så vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? Hmm.. Jag har varit i Ullared och shoppat julmysgrejer, pyntat hela vårt hem, beställt julgardiner, degat med mina kusiner och (hör och häpna!) klippt lugg. Detta har fått mig levande igen. Jag är kanske inte lyckligast i världen, men jag är åtminstone glad och på bra humör. Lite nervös är jag också, inför eftermiddagens bravader, jag ska nämligen träffa två personliga assistenter hemma hos en brukare. Sen ska jag börja gå bredvid och förhoppningsvis (om det är något för mig) själv bli personlig assistent till denna autistiska tjej. Spännande!


Här kommer lite (dåliga mobil-)bilder från degandet igår:D


Dega idag.

Nu är jag på g igen! Det har hänt rätt så mycket de senaste dagarna, bla en Ullareds-trip. Jag skriver lite senare för nu ska jag iväg till Oskarshamn och dega.. med glitterdeg! Haha, underbart.

Hemligt.

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att kunna se det måste du ange ditt lösenord och användarnamn.
Saknar du inloggningsuppgifter? Maila mig på [email protected]


Hemma igen!

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen efter en underbar vecka i värmen. Landade i förrgår men har varit så himla trött att jag inte orkat blogga. Haft fullt upp också. Igår skulle jag nämligen klippa mig. Sen kom pappa och hans tjej hit och åt mat. M's mamma och lillebror dök också upp. Idag har jag haft fullt upp med att fixa ihop en fotobok och tvätta. Ikväll ska jag på bio med Jenny som jag saknat såå! Det blir Breaking Dawn Part 1. Pirr i magen!













Heeeeeejdå Sverige!

Om 6 timmar, närmare bestämt kl 03 inatt så sätter sig jag och M i bilen med två feta resväskor och åker till värmen. Från Växjö lyfter vi kl sju, sen landar vi i Hurghada i Egypten lite efter kl ett. Ska bli underbart med en vecka iväg hemifrån, bara vi två. Här ska njutas utav livet för fullt! Ha det bra här hemma i kylan;)
Och OM något händer: Jag älskar dig mamma<3 Och syster<3

Hemligt.

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att kunna se det måste du ange ditt lösenord och användarnamn.
Saknar du inloggningsuppgifter? Maila mig på [email protected]


Depp, minttu & o'boy.

Aaaaaaaaaahhhh! Hatar dessa dagar! Dessa dagar när jag mår som skit. Det finns så många varför-frågor, men inga svar.. Vissa dagar är jobbigare än andra. Dessa dagar vill jag inte vara med. Jag vill inte finnas. Jag vill inte vara ensam. Jag vill inte vara med någon, och låtsas vara glad. Det enda som funkar är att borra in mig i Ms bröst och lukta på honom, och försöka tänka positivt. <3

Ikväll står fest på schemat. Jag är inte det minsta sugen. Men min bästaste bäste vän fyller 20 på söndag, så hon ska firas, även jag hellre stannar hemma och tittar på Idol och deppar sönder. Får hoppas på att David Guetta och Minttu+o'boy får mig på bättre humör. Men det får max bli 2 glas, för imorgon är det kalas för kusinskruttan! Då får jag leka och busa med mina små troll. Längtar tills dess!


Varför jag?

Varför jag? Varför just jag?varför i hela världen just JAG?

Hemligt.

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att kunna se det måste du ange ditt lösenord och användarnamn.
Saknar du inloggningsuppgifter? Maila mig på [email protected]


Stadium.

Ska snart iväg till Kalmar och stadium. 20% rabatt på ett köp. Perfekt tillfälle att köpa ett par thermobyxor, om jag hittar några vill säga. Jag är ju väldigt kräsen av mig, haha. Livet känns nästan lite bra nu. 5 dagar kvar tills vi är i Egypten, solen och värmen. När vi väl kommer hem bär det av mot Ullared med mamma. Sen är det advent och jul. Efter det är det nyår och sen en vecka i Vemdalen. Underbart! Klagar inte på livet just nu. Kunde dock haft lite mer pengar, men men...  Sen hoppas jag på att våren och sommaren skyndar sig fram så att jag kan börja plugga till hösten, riktigt pepp på det!

Leos Lekland.

Även idag har jag firat ett födelsedagsbarn! Min kusin fyller nämligen 5 år idag. Det har vi firat med lek och bus på Leos Lekland!  Nu har jag ont på rumpan så mycket rutchbanor som vi åkt. Men riktigt roligt har vi haft! Nu är jag helt slut, kommer somna gott inatt. Underbara barn! Träffade även mitt nyaste kusinbarn, lilla Minelle. Så himla söt bebis, jag dog lite. Ååååh, det är såna här dagar man önskar lite extra att man hade en egen. Jag slår vad om att mina barn kommer ha världens lekfullaste mamma! Hihi, jag älskar't!


För 2 år sen, Gud vad tiden går fort!


Födelsedagsbarn.



I lördags va jag och M i Kalmar hos min pappa och hans tjej. Vi åt tårta och M fick paket. För han fyller år idag! GRATTIS ÄLSKLNING! I söndags hade vi kalas hemma hos hans föräldrar med hans släkt. Och idag gick jag upp vid 05.20 och tände ljus och sjöng för plutten och gav honom paket på sängen. Jag längtar tills han kommer hem från jobbet, jag har gjort smörgåstårta som jag ska bjuda på (även om han hellre hade velat ha snitzel).  Men mest längtar jag efter honom så att jag kan pussa på och krama honom jättemycket.
Min största skatt, mitt livs kärlek, mitt hjärta.. det är DU! <3

Hemligt.

Det här inlägget är lösenordsskyddat. För att kunna se det måste du ange ditt lösenord och användarnamn.
Saknar du inloggningsuppgifter? Maila mig på [email protected]


RSS 2.0